zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter


Logo-staand-PNG-208x300
Duikteam Woerden is de snorkel- en duikvereniging van Woerden en omstreken. Wij zijn een bruisende vereniging, waar veiligheid, sportiviteit en gezelligheid voorop staan en iedere duiker en snorkelaar zich thuis voelt. De vereniging is aangesloten bij de NOB  en biedt snorkel- en duikopleidingen aan iedereen vanaf 8 jaar. Wij organiseren veel activiteiten, zowel boven als onder water!


Clubduiken & activiteiten

maart 2019
zo ma di wo do vr za
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
15
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
31
legenda-licht blauw  Training legenda-oranje  AC-activiteit
legenda-paars  Clubduik legenda-grijs  Vergadering        
legenda-geel  Diversen                     
omslag2019-01

Binnenkort in je brievenbus!
Volgboei 2019-01, FEbruari 2019

RABO sponsor fietstocht 10 juni

RABO sponsor fietstochtZaterdag 10 juni 2017 doen wij mee aan de Rabo Fietstocht. Fiets jij ook gezellig mee? Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen tijdens de Rabo Fietstocht. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart. Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag aan een deelnemende vereniging, stichting of school. 

Deelnemerslijst
Aanmelden als fietser is niet nodig. Je kunt deze dag gewoon komen fietsen. Het bestur heeft DTW al aangemeld, en wij staan op de deelnemerslijst met nummer 115.

Starten kan van 9.00 tot 14.00 uur. Om 16.00 uur sluiten alle stempelposten en startpunten.

In 2017 hoger bedrag per kilometer
12 kilometer fietsen levert een bedrag op van € 10, 30 kilometer fietsen € 20 en 100 kilometer fietsen zelfs € 30. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door twee maal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van € 20! Tot een maximum van 1500 euro!

Vorig jaar heeft het ons €90,-- opgeleverd, dus dat moet nu minstens het dubbele worden!

Startpunten en stempelkaarten
Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht, Woerden, Zegveld, Bodegraven en Kockengen. U kunt zich individueel melden bij een startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijf je  het deelnemersnummer van onze vereniging: nummer 115 dus. Aan het eind van de rit lever je je stempelkaart, met de benodigde stempels, in. Het bedrag dat maximaal wordt uitgekeerd bedraagt € 1500. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren. Vrienden, familie, buren, kennissen, iedereen is welkom!

Samenwerking
In samenwerking met de fietsclubs WTC Woerden en TTC De Merel worden de routes uitgezet en uitgepijld. De Verkeersregelaars Woerden zorgen ervoor dat iedereen veilig kan oversteken en de lokale EHBO-verenigingen zijn aanwezig voor eventuele calamiteiten.

Lokale ondernemers
Er kan gestart worden vanaf de drie kantoren in Woerden, Bodegraven en Mijdrecht. Maar ook op het Kerkplein in Kockengen en bij Gasterij De Milandhof in Zegveld. Onderweg hebben de deelnemers de gelegenheid om een kop koffie te drinken en allerlei lekkers te nuttigen bij lokale ondernemers die hun bedrijf of horecagelegenheid openstellen.

Heb jij er al zin in?
Fiets dan gezellig met ons mee! Een heerlijk dagje fietsen, een kopje koffie bij de start en tegelijk geld verdienen voor uw vereniging, stichting of school: Dat is de Rabo Fietstocht.

 

 

 


Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.