zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Toon # 
Titel Auteur
Jubileum 2015: DTW bestaat 30 jaar! Lex Reichenfeld
Verhalen Gert Eggink

Subcategorieën

 • Nederland Onderwaterland

  sepia P7030928b400px paling snoekbaars-500

  In deze rubriek gaan jullie kennis maken met diverse flora- en faunaonderwerpen van de Nederlandse wateren. Enkele van deze onderwerpen hebben reeds in de Volgboei gestaan, maar zijn als naslagwerk handig om bij elkaar te hebben! Vandaar ons initiatief om dit ook op de website te publiceren.

 • Duikverhalen Nederland

  Als Nederlandse vereniging duiken we natuurlijk veel in Nederlandse wateren. En daar valt heel veel te zien en te beleven!

 • Duikverhalen buitenland

  Natuurlijk duiken we ook veel in de buitenlandse, soms tropische wateren. En daar schrijven we over!

 • Buddylijn

  Onder deze titel is in 2011 een rubriek gestart in de Volgboei, waarvan we de verhalen nu ook op de website gezet hebben. (In een wat verder verleden schijnt deze rubriek overigens al eens eerder bestaan te hebben, dus de 'ouwe rotten van DTW' kennen het misschien nog wel!) Het idee er achter is dat iemand zichzelf voorstelt of een leuk of interessant duikgerelateerd stukje schrijft waardoor we hem of haar iets beter leren kennen, en omdat hij of zij aan het eind van zijn bijdrage dan de volgende schrijver aanwijst! (ook wel bekend als 'de pen doorgeeft' al is dat tegenwoordig waarschijnlijk eerder 'het toetsenbord doorgeeft'...)

Last Update: General update: 25-11-2018 21:12

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.