zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Spek onze kas met de Rabo Fietstocht

fietstochtOp zaterdag 9 juni 2018 wordt de Rabo Fietstocht gehouden. Voor verenigingen, stichtingen en scholen uit de regio is dit een leuke manier om hun clubkas te spekken. In samenwerking met fietsclubs WTC Woerden en TTC De Merel zijn er diverse routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart. Per uitgereden route geldt een vaste vergoeding: 12 kilometer fietsen levert een bedrag op van €7,50, 30 kilometer €15 en 100 kilometer zelfs €35. Dit wordt geschonken door de Rabobank aan een deelnemende vereniging, stichting of school, tot een maximum van maar liefst €1500,-

Verenigingen, stichtingen en scholen dienen zich vooraf aan te melden, zodat ze op de deelnemerslijst komen te staan waarvoor gefietst kan worden. Duikteam Woerden heeft zich aangemeld als deelnemende vereniging (nummer 115).

Aanmelden als fietser is niet nodig. Fietsers kunnen zich individueel melden bij één van de startpunten in Woerden, Zegveld, Bodegraven, Kockengen of Mijdrecht.

Als Duikteam Woerden willen we bij voorkeur zoveel mogelijk starten op zaterdag 9 juni om 9:00 uur bij de Rabobank in Woerden (Middellandse Zee). Je hoeft geen lid te zijn van Duikteam Woerden. Iedereen mag mee fietsen en het bij elkaar gefietste bedrag ten gunste van Duikteam Woerden laten komen. Stuur deze Nieuwsbrief daarom gerust door naar mensen van wie je denkt dat zo ook voor Duikteam Woerden zouden willen fietsen.

Schrijf je in via de website van Duikteam Woerden dan weten we wie we kunnen verwachten. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd een van de bestuursleden benaderen.

Last Update: General update: 17-06-2018 21:15

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.