zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Opleidingen

opleidingen-schema-nobDuikteam Woerden verzorgt diverse NOB -opleidingen. Dit omvat het hele opleidingstraject van 1*, 2* en 3* brevet. Voor de gevorderde duiker bieden wij ook diverse specialisaties.

Locatie opleidingen

De opleidingen bestaan uit een theoretisch deel, en een praktisch deel in het zwembad en het buitenwater. Voor de buitenwateropleiding maken wij gebruik van plassen in de directe omgeving (Reeuwijk, Vinkeveen), het Oostvoornse Meer, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde.

Lidmaatschap verplicht

DTW is een vereniging die zich richt op een stabiel ledenbestand. Wij hebben niet tot doel een soort open opleidingsinstituut te zijn. Onze opleidingen staan alleen open voor leden van DTW, die de intentie hebben om na de opleiding lid te blijven van de vereniging. De introductieduik is hierop een uitzondering: deze staat ook open voor mensen die (nog) geen lid zijn van de vereniging. We delen onze hobby graag met iedereen, die het duiken eens proberen wil!

Instructeurs

introductiecursus 4

De instructeurs van DTW zijn goed opgeleid. Zij hebben hun instructeursbrevet(ten) gehaald en vinden het leuk om hun hobby tijdens opleidingen met hun cursisten te delen. Wij hebben dus expliciet oog voor de kwaliteit van de opleiding, terwijl tijdens de opleiding de nadruk wordt gelegd op 'gezellig samen duiken'. Per slot van rekening is DTW een duikvereniging en geen commerciële duikschool.

Verschillende opleidingen

 

1* duikopleiding

Jaarlijks tussen februari en juni. Ingangsniveau: geldige duikmedische keuring bij aanvang van de opleiding, minimale leeftijd van 14 jaar en men moet lid zijn van DTW.

2* duikopleiding

Bij voldoende belangstelling tussen februari en juni. Ingangsniveau: 1* brevet (of vergelijkbaar niveau van een andere organisatie), minimale leeftijd van 15 jaar en minimaal 12 duiken hebben gemaakt waarvan 5 na het behalen van het 1* brevet.

3* duikopleiding

Bij voldoende belangstelling tussen april en juni. Ingangsniveau: 2* brevet, minimaal 18 jaar en minimaal 50 duiken hebben gemaakt waarvan 25 na het behalen van het 2* brevet.

sized PC082916

Specialisaties

DTW biedt het hele jaar door bij voldoende belangstelling specialisaties aan zijn leden aan.
Het rooster is afhankelijk van de specialisatie.

Introductie duikcursus

Gedurende het duikseizoen worden bij voldoende belangstelling introductieduiken georganiseerd.

Aanmelding duikopleidingen

We willen iedereen, die een opleiding wil volgen bij DTW, vragen zich aan te melden via de  training- en opleidingcoördinator

Actieve Instructeurs

Mark Rietveld 1* Instructeur
Ad Molenaar 2* Instructeur
Loes Rietveld 2* Instructeur
Klaas van Donkersgoed   2* Instructeur
Lex Reichenfeld 2* Instructeur
Mark Verschure 2* Instructeur
Torsten Runge 2* Instructeur
Jeroen Verkroost 2* Instructeur
Ad Vernet Instructeur Trainer

 

 

Last Update: General update: 16-10-2020 19:36

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.