zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Opfriscursus reanimatie en AED

reanimatie plaatje beademen-hartmassageEr is weer een nieuwe opfriscursus reanimatie en AED voor 2018 gepland bij Anita Bakker.

De opfriscursus staat ook open voor leden die niet aan de cursus van vorig jaar hebben deelgenomen maar toch bijscholing willen. Mits zij al eens eerder een reanimatiecursus hebben gevolgd en dat niet langer dan 4 jaar geleden is.

De reanimatie en AED-opfriscursus duurt 2 uur en zal jaarlijks gegeven worden. Voor de kosten van deze cursus verwijzen we naar de actuele pagina tarieven. Lesplaats is het Bedrijvenverzamelgebouw Synergos, Gildenweg 7a, Woerden.

Uiteraard wordt het diploma weer afgetekend. Voor diegenen die nu wel meedoen maar geen certificaat (meer) hebben dit graag bij aanmelding kenbaar maken.

Je kunt je belangstelling tonen door je voor 14 januari op te geven via de training & opleidingcoördinator.

 

 

Last Update: General update: 21-11-2020 19:30

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.