zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Duikteam Woerden is een snorkel- en duikvereniging.

Duikteam Woerden is de snorkel- en duikvereniging van Woerden en omstreken. Met twee zwembadtrainingen per week, tientallen clubduiken per jaar (zie de kalender) en NOB-opleidingen op maat is Duikteam Woerden een bruisende vereniging waar iedere duiker en snorkelaar zich thuis voelt. 

Kennismaken

2009 04152e0036

U kunt op twee manieren persoonlijk kennis komen maken met Duikteam Woerden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om geheel vrijblijvend één van onze trainingen in het Batensteinbad te komen volgen. Als u ook kennis wilt maken met de duiksport zelf, is een introductiecursus sportduiken meer op zijn plaats. Deze korte cursus kan op een zaterdag worden gevolgd tegen een geringe vergoeding van € 25,-. Voor het bijwonen van een training verzoeken wij u van te voren contact op te nemen met de training-/opleidingencoördinator om een afspraak te maken. Voor het volgen van de korte introductiecursus kunt u zich via de website aanmelden bij de training-/opleidingscoördinator (zie de contactpagina). 

Trainingen

We trainen op zaterdagmiddag van 15:30-16:30 uur (vrij) en van 16:30 tot 17:30 uur. De jeugd traint ook op zaterdagmiddag tussen 15:30 en 16:30 uur. Om deel te kunnen nemen aan onze trainingen is het niet persé nodig een gebrevetteerde duiker te zijn. 

Opleidingen

Duikteam Woerden verzorgt diverse NOB-duikopleidingen. Naast opleidingen voor het 1*-, 2*- of 3*-brevet geven wij ook diverse specialisaties. De opleidingen bestaan uit een theoretisch deel, en een praktisch deel in het binnenbad en het buitenwater. Voor de buitenwateropleiding maken wij gebruik van plassen in de directe omgeving (Reeuwijk, Vinkeveen), het Oostvoornse meer, het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Met uitzondering van de introductiecursus staan de opleidingen alleen open voor leden van Duikteam Woerden, die bovendien de intentie hebben om na het volgen van de duikopleiding lid te blijven van de vereniging.

Last Update: General update: 16-10-2020 19:36

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.