zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Trainingen

sized jeugdsnorkelen 4Wekelijks organiseert Duikteam Woerden 2 trainingen van een uur en 1 uur opleiding/recreatief uur onder leiding van een groep gecertificeerde trainers.

Jeugd 

De jeugd van Duikteam Woerden traint op zaterdag tussen 15.30 en 16.30 uur. DTW biedt jeugdleden die tussen de 8 en 14 jaar oud zijn het Scubadoe-programma van de NOB aan.
Vanaf 10 jaar biedt onze club ook perslucht training aan, dit vind telkens aan het eind van iedere maand plaats.

Meer informatie over het Scubadoe-programma kan je op de jeugdpagina vinden. 

Junior

Ook de Juniorleden (van 16 tot 20 jaar) trainen hetzelfde uur als de Volwassenen van 16.30 tot 17.30 uur, maar met een eigen programma.
De junioren trainen in een eigen baan! Het idee is een tussenvorm naar de volwassenen training, zodat er een soort natuurlijke overgang is.

button-trainingsschema-jeugd-junior

Volwassenen

De volwassenen hebben 2 trainingsuren in de week. Zaterdagmiddag tussen 15.30 en 16.30 uur (gelijk met de jeugd) is er in het opleiding uur meestal de gelegenheid tot vrijzwemmen. Op zaterdagmiddag tussen 16.30 en 17.30 uur is er wederom een trainingsuur onder leiding van een trainer.

button-trainingsschema-volwassenen

De sfeer proeven?

Wie geheel vrijblijvend de sfeer bij Duikteam Woerden wil komen proeven, is van harte welkom op één van onze trainingsuren.
Onze trainingen worden in het Batensteinbad gehouden. Het zwembad heeft een oppervlakte van 25 meter bij 15 meter. Het bad is 2,80 meter diep en mede door de verstelbare bodem uitstekend geschikt voor onze verschillende trainingen. Wilt u eens meedoen met een training of wilt u slechts met ons meekijken? Dat kan tijdens trainingsuren op zaterdagmiddag van 15.30 uur tot 17.30 uur. 

Neem voor het bijwonen van een training even contact op met de training-/opleidingencoördinator.

Waar trainen wij?

Het Batensteinbad
Van Helvoortlaan 40
3443 AP WOERDEN

 

Last Update: General update: 16-10-2020 19:36

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.