zoeken

Verhalen

In deze rubriek treffen jullie allerlei verhalen van mensen die meer of minder exotische duikervaringen hebben opgedaan, en dit aan het papier (of het toetsenbord...) hebben toevertrouwd. Of het nu gaat om iets leuks uit de Grevelingen of de Reeuwijkse Plassen of om iets heel bijzonders uit de Caribische Zee, dat maakt ons niet uit, als het maar een leuk (duik)verhaal, een grappige/leuke film of een fotoserie oplevert! Uiteraard proberen we daarbij zoveel mogelijk werk van eigen leden te plaatsen.

We hebben ze gemakshalve wel even voor u opgedeeld in een paar categorieën...

Nederland Onderwaterland

sepia1-smallP7030928b400pxpalingsnoekbaars-500

In deze rubriek gaan jullie kennis maken met diverse flora- en faunaonderwerpen van de Nederlandse wateren. Enkele van deze onderwerpen hebben reeds in de Volgboei gestaan, maar zijn als naslagwerk handig om bij elkaar te hebben! Vandaar ons initiatief om dit ook op de website te publiceren.

Duikverhalen Nederland

heek-smallplaquette-smallside-mount smallredden-small

Als Nederlandse vereniging duiken we natuurlijk veel in Nederlandse wateren. En daar valt heel veel te zien en te beleven!

Duikverhalen buitenland

B113720a cornwall-smallsized Indonesie050PA166769a

Natuurlijk duiken we ook veel in de buitenlandse, soms tropische wateren. En daar weet menig DTW-er mooi over te vertellen en vaak ook mooie beelden van te tonen.

De Buddylijn

jeroenklaas-smallpuck-smallmaarten-small

Onder deze titel is in 2011 een rubriek gestart in de Volgboei, waarvan we de verhalen nu ook op de website gezet hebben. (In een wat verder verleden schijnt deze rubriek overigens al eens eerder bestaan te hebben, dus de 'ouwe rotten van DTW' kennen het misschien nog wel!) Het idee er achter is dat iemand zichzelf voorstelt of een leuk of interessant duikgerelateerd stukje schrijft waardoor we hem of haar iets beter leren kennen, en omdat hij of zij aan het eind van zijn bijdrage dan de volgende schrijver aanwijst! (ook wel bekend als 'de pen doorgeeft' al is dat tegenwoordig waarschijnlijk eerder 'het toetsenbord doorgeeft'...)

Last Update: General update: 24-08-2022 22:22

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Nederland Onderwaterland Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*, 4*.
Schema Senioren en jeugd Duikverhalen Nederland Sitemap
  Specialisaties   De Buddylijn  
  1* of 2* instructeur      

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.