zoeken

Zeeland fotoland

kreeft-500px P7085700aDe meeste leden van Duikteam Woerden zullen inmiddels wel weten dat ik als 2e thuisbasis Camping de Vierbannen te Ouwerkerk betrek en daar menig weekendje vertoef.

Soms met de familie, soms met een groepje enthousiaste biologen of gewoon met de bijna vaste Zeeland buddy's Peter vd Linde of Gert Eggink. Peter staat ook op die camping en met een schreeuw over het veld is vaak wel duidelijk dat er weer gedoken gaat worden! Voor Gert is het vaak een appje en voor je het weet staan we samen aan de waterkant!
Veel duikstekken zijn bij een ieder wel bekend, maar vaak wijken we uit in verband met grote drukte van zuiderburen of door de Paas- en Pinksterweekenddrukte...
Leuke stekken zijn dan de Broezel, Loswal, Goudzwaardseweg of Kijkuit.
En als je de Sepiadrukte wilt vermijden is het duiken tussen het tij door vaak een oplossing, of gewoon doordeweek overdag duiken!!!!
Sinds Peter een rubberboot heeft gaan we ook naar de moeilijk vanaf de kant bereikbare stekken! 
Zo ook een keer nabij de werkhaven van Bommenede of nabij Brouwershaven.
Ongerepte natuur met vaak nieuwsgierige kreeften die effe lekker voor je poseren.

Bij dit artikel een aantal foto's die ik het afgelopen jaar in de Oosterschelde en de Grevelingen heb gemaakt. De onderwateromstandigheden kunnen dan erg variëren!

harlekijnslak-1000pxkwal-1000px P8126384a

Last Update: General update: 26-10-2021 09:08

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Nederland Onderwaterland Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*, 4*.
Schema Senioren en jeugd Duikverhalen Nederland Sitemap
  Specialisaties   De Buddylijn  
  1* of 2* instructeur      

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.